3-gangen menu

Welkom bij Gusto Gorssel, waar we trots zijn op onze uitgebreide menukaart met lokale en verse ingrediënten. Ons 3-gangen menu is een fantastische manier om onze gerechten te proberen tegen een scherpe prijs van slechts € 34,95. Het menu verandert regelmatig afhankelijk van de beschikbaarheid van verse en seizoensgebonden producten uit de streek.

Onze chef-kok gebruikt alleen de beste ingrediënten om heerlijke en authentieke Italiaanse gerechten te bereiden. Geniet van een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert van onze speciale 3-gangen menukaart en laat u verrassen door de smaken van onze streek.

Ons aanbod van deze week:

Onze menu’s zijn met zorg samengesteld en we hebben altijd vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar. Bij Gusto Gorssel bent u verzekerd van een heerlijke culinaire ervaring in een warme en gastvrije sfeer.

Wacht niet langer en reserveer nu uw tafel om te genieten van ons 3-gangen menu. Ons restaurant bevindt zich op een prachtige locatie in Gorssel, met een sfeervol terras dat bij mooi weer geopend is. Wij heten u van harte welkom bij Gusto Gorssel!

Jorgen Lugthart.

Reacties zijn gesloten.