Museum MORE

Ontdek een perfecte combinatie van kunst en gastronomie in het prachtige Gorssel. Bezoek het sfeervolle restaurant Gusto, gelegen in het hart van het dorp, en geniet van de echte Italiaanse keuken voordat of na uw bezoek aan Museum MORE.

Bij Gusto verwennen onze Italiaanse koks uw smaakpapillen met heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken. Van smaakvolle antipasti tot verse pasta’s en verrukkelijke pizza’s, er is voor ieder wat wils. Onze menukaart biedt tevens een ruime keuze aan vegetarische opties en we hebben prachtige wijnen om uw culinaire ervaring compleet te maken.

Na uw smakelijke maaltijd kunt u op korte loopafstand Museum MORE verkennen, een toonaangevend museum voor modern realisme. Laat u betoveren door de prachtige kunstwerken en geniet van de unieke tentoonstellingen die het museum te bieden heeft.

Combineer kunst met een heerlijke maaltijd bij Gusto Goerssel en maak uw dag in Gorssel compleet. Reserveer uw tafel bij Gusto en plan uw bezoek aan Museum MORE voor een onvergetelijke ervaring van kunst en gastronomie.